Peruuttamisoikeus

 

1. Peruuttamisoikeus


Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.
Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava Tukku-Immonen Oy:lle 

Tukku-Immonen Oy, Koneistajantie 4, 06450 PORVOO
sales@tukku-immonen.com
Puh. 050 337 7365 (ma-pe 10.00 - 15.00)


päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla ( esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Asiakas voi käyttää tilauksen mukana toimitettua peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

2. Peruuttamisen vaikutukset

Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, palautamme asiakkaalle kaikki asiakkaalta saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että asiakas on valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne Tukku-Immonen Oy:lle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Toimituskuluista vastaaminen ja hyvitys

-       jos peruutatte koko tilauksen, vastaamme tavaroiden palauttamiskuluista ja hyvitämme tilauksen täysimääräisenä toimituskuluineen.

-       mikäli peruutatte vain osan tilauksesta, vastaamme palautuskuluista ja hyvitämme palautettujen tuotteiden hinnan mutta emme hyvitä toimituskuluja.


Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.
 

Toimintaohje tavaroiden palauttamiseen 

1. Täyttäkää peruuttamislomake tai ilmoittakaa peruutuksesta sähköpostilla, kirjeellä tai faksilla. 
 
2. Pakatkaa tuotteet huolellisesti (liittäkää täytetty peruutuslomake pakkaukseen) 
 
3.  Viekää pakkaus postiin 
 
4. Täyttäkää postin asiakaspalautus-osoitekortti. Kirjoittakaa vastaanottajan osoitteeksi: 
     Tukku-Immonen Oy 
     Koneistajantie 4
     06450 PORVOO 
 
     Merkitkää korttiin myös käytettävä asiakaspalautustunnus: 603144 
 
5.  Asiakaspalauksen toimitusmuotona on käytettävä pakettia, jotta lähetykselle saadaan seurantatunnus. 
 
6.  Pyytäkää postista kuitti asiakaspalautuksesta 
 
Asiakaspalautus on maksuton


Lataa peruuttamislomake tästä