Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Kuluttaja-asiakkaat  |  Tukkuasiakkaat

 

Kuluttaja-asiakkaat

 

Toimitusehdot lyhyesti:

 •  Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
 • Tuotteiden toimitusaika on 1-4 arkipäivää
 • Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Tukku-Immonen Oy:n verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse sales(at)tukku-immonen.com  tai puhelimitse 050 337 7365 (ma-pe  10.00 - 15.00 )
 • Tukku-Immonen Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Tukku-Immonen Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Tukku-Immonen Oy:n verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Tarkemmat toimitusehdot

 

1. Toimitusaika

 

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli tuote on päässyt poikkeuksellisesti loppumaan varastosta tai havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

 

2. Toimitustavat

 
Yli 100 €  tilaukset rahtivapaasti (toimituskulut 0 € )

Toimitus lähimpään postitoimipisteeseen, hinta 4,90 €    
Tilaus toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen, josta tilauksen voi noutaa kun posti on toimittanut saapumisilmoituksen.
 

Kotiinkuljetus, hinta 7,90 €  
Tilaus toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen arkisin (ma-pe) kello 14 mennessä. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Tilaus on noudettavissa postista saapumisviikon lisäksi 2 täyden kalenteriviikon ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.


Tilauksen jälkeen sähköpostiin toimitetaan tilausvahvistus sekä linkki, jonka kautta voi kätevästi seurata tilauksen etenemistä.


 

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusilmoitus tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Asiakaspalautus on maksuton.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Tuotteita saa tarkastella ja kokeilla, mutta ei käyttää. Mikäli tuotteiden arvo on alentunut asiakkaan huolimattoman käsittelyn takia, voidaan asiakkaalta periä tuotteiden arvonalennus aina tuotteiden täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.
 

 • Palautuksen toimintaohje ja palautuslomake on ladattavissa täältä >>


Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen sales(at)tukku-immonen.com  tai puhelimitse numeroon 050 337 7365 (ma - pe 10.00 - 15.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet postin asiakaspalautuksena osoitteeseen: 

                    Tukku-Immonen Oy
                     Koneistajantie 4
                    06450 PORVOO

Asiakaspalautustunnus on 603144.


Pyydämme ilmoituksessanne ystävällisesti ilmoittamaan:

 • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
 • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
 • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

 

4. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta joko sähköpostitse:  sales(at)tukku-immonen.com tai puhelimitse 050 337 7365 (ma-pe 10.00 - 15.00).

Tukku-Immonen Oy:llä on kuluttajasuojalain mukainen virhevastuu myymistään tuotteista. Mikäli tuotteessa on virhe tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta heti virheen havaittuaan Tukku-Immonen Oy:lle. 
 

5. Tilauksen peruminen

5.1. Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.
Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava Tukku-Immonen Oy:lle 

Tukku-Immonen Oy, Koneistajantie 4, 06450 PORVOO
sales@tukku-immonen.com
fax. 020 743 3301


päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla ( esimerkiksi kirjeellä postitse, faksilla tai sähköpostilla). Asiakas voi käyttää tilauksen mukana toimitettua peruutuslomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

5.2. Peruuttamisen vaikutukset

Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, palautamme asiakkaalle kaikki asiakkaalta saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että asiakas on valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne Tukku-Immonen Oy:lle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Vastaamme tavaroiden palauttamiskuluista.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

 • Tilauksen peruuttamisohje ja peruuttamislomake on ladattavissa täältä >>


Myös Tukku-Immonen Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


 

6. Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. 

Tukku-Immonen Oy:n verkkokaupassa voit maksaa Klarna Checkoutin tarjoamilla maksutavoilla.

Verkkomaksu (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, S-Pankki)

 • Maksaessasi verkkopankissa, tilauksesi loppusumma veloitetaan heti tililtäsi.

Korttimaksu, Debit ja Credit (MasterCard, Visa)

 • Maksaessasi pankkikortilla (Depit), tilauksen loppusumma veloitetaan pankkitililtäsi.  Luottokortilla (Credit), tilauksen loppusumma laskutetaan luottotililtäsi.

Klarna Lasku

 • Valitessasi maksutavaksi Klarna Laskun, Klarna lähettää laskun sähköpostiisi sen jälkeen kun tilaus toimitettu.
 • Laskulla on 14 vuorokautta maksuaikaa. Laskutuslisä 0 €.
 • Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Jos maksu myöhästyy, Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.
 • Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.
 • Katso tästä Klarna Laskun tarkemmat ehdot https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/kco/fi_fi/invoice

Klarna Joustava Erämaksu

 • Voit halutessasi maksaa laskusi erissä, tällöin maksettava kuukausierä on 1/24 velan määrästä, kuitenkin vähintään 5 € mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle.
 • Klarna Joustavan erämaksun aloitusmaksu on 0 € ja käsittelymaksu 0 €
 • Katso alla olevista linkeistä Klarna Joustavan erämaksun tarkemmat ehdot ja lainakorot https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf

 

Katso tästä Klarnan Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/consumer_credit.pdf

Klarna maksutapojen ehtoihin voit tutustua täällä https://www.klarna.com/fi/ehdot/

 

Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksien maksamisesta, voit olla yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/ tai puh. 09 425 99 771 (arkisin 8-18).

 

7. Yhteystiedot

Tukku-Immonen Oy
Koneistajantie 4
06450 PORVOO

Puh. 050 337 7365  (ma-pe 10.00 - 15.00)

sähköposti: sales(at)tukku-immonen.com

 


 

Tukkuasiakkaat

 


Toimitusehdot lyhyesti:

 • Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. 
 • Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.
 • Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä Tukku-Immonen Oy:n verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse sales(at)tukku-immonen.com  tai puhelimitse 020 743 3300 (ma-pe  8.00-16.00 )
 • Tukku-Immonen Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Tukku-Immonen Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Tukku-Immonen Oy:n verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Tarkemmat toimitusehdot

 

1. Toimitusaika

 

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.
 

2. Toimitustavat

Toimitus lähimpään postitoimipisteeseen, hinta 8,05 €  (alv. 0%)  /  9,98 €  (alv. 24%) 
Tilaus toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen, josta tilauksen voi noutaa kun posti on toimittanut saapumisilmoituksen.

Toimitus yrityksen toimipisteeseen, hinta 8,05 € (alv. 0%) /  9,98 €  (alv. 24%) 
Tilaus toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen arkisin (ma-pe) kello 14 mennessä. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Tilaus on noudettavissa postista saapumisviikon lisäksi 2 täyden kalenteriviikon ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Sopimustoimitus
Tilaus toimitetaan ilmoitettuun osoitteeseen käyttäen asiakkaan ilmoittamaa rahdinkuljettajaa. Asiakkaan tulee valita valikosta käytettävä rahdinkuljettaja sekä ilmoittaa mahdollinen sopimus- / asiakasnumero kassa-sivulla olevaan vapaamuotoinen teksti-kentään.

Rahdinkuljettaja veloittaa asiakasta oman hinnastonsa tai asiakkaan ja rahdinkuljettajan tekemän sopimushinnan mukaisesti.

Mikäli asiakas on valinnut toimitustavaksi "sopimustoimitus" mutta ei ole ilmoittanut rahdinkuljettajaa Tukku-Immonen Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitustavaksi "Kotiinkuljetus" (hinta 8,05 € alv. 0%).

Tilauksen jälkeen sähköpostiin toimitetaan tilausvahvistus sekä linkki, jonka kautta voi kätevästi seurata tilauksen etenemistä.

 

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen sales(at)tukku-immonen.com  tai puhelimitse numeroon 020 743 3300 (ma - pe 8.00 - 16.00).

Pyydämme palauttamaan tuotteet postin asiakaspalautuksena osoitteeseen: 

Tukku-Immonen Oy, Koneistajantie 4, 06450 PORVOO

Asiakaspalautustunnus on 603144.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. 

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

 • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
 • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
 • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

 

4. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  sales(a)tukku-immonen.com tai soittamaan 020 743 3300 (ma-pe 8.00 - 16.00).

 

5. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen sales(a)tukku-immonen.com tai soittamalla 020 743 3300 (ma - pe 8.00 - 16.00). Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Tukku-Immonen Oy   pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

 

6. Maksutavat


Lasku: Lasku lähetetään tilauksen lähtöä seuraavana päivänä yrityksen ilmoittamaan laskutusosoitteeseen, joko paperisena tai sähköisenä.

Tilisiirto: Maksa tilauksesi ennakkomaksuna tilillemme
- saat sähköpostiisi laskun, jonka voit maksaa esim. verkkopankissa.
- kun maksu näkyy tilillämme, toimitamme tilauksesi välittömästi
 

Tukku-Immonen Oy:n verkkokaupassa voit maksaa Klarna Checkoutin tarjoamilla maksutavoilla.

Verkkomaksu (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, S-Pankki)

 • Maksaessasi verkkopankissa, tilauksesi loppusumma veloitetaan heti tililtäsi.

Korttimaksu, Debit ja Credit (MasterCard, Visa)

 • Maksaessasi pankkikortilla (Depit), tilauksen loppusumma veloitetaan pankkitililtäsi.  Luottokortilla (Credit), tilauksen loppusumma laskutetaan luottotililtäsi.

Klarna Lasku Yritysasiakkaan tulee tunnistautua Y-tunnuksella ja ostajan yhteystiedoilla saadakseen luottopäätöksen Klarnalta.

 • Valitessasi maksutavaksi Klarna Laskun, Klarna lähettää laskun sähköpostiisi sen jälkeen kun tilaus toimitettu.
 • Laskulla on 14 vuorokautta maksuaikaa. Laskutuslisä 0 €.
 • Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle, ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Jos maksu myöhästyy, Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.
 • Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.
 • Katso tästä Klarna Laskun tarkemmat ehdot https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/kco/fi_fi/invoice

ja Klarna Joustava Erämaksu

 • Voit halutessasi maksaa laskusi erissä, tällöin maksettava kuukausierä on 1/24 velan määrästä, kuitenkin vähintään 5 € mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle.
 • Klarna Joustavan erämaksun aloitusmaksu on 0 € ja käsittelymaksu 0 €
 • Katso alla olevista linkeistä Klarna Joustavan erämaksun tarkemmat ehdot ja lainakorot https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf

 

Katso tästä Klarnan Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/consumer_credit.pdf

Klarna maksutapojen ehtoihin voit tutustua täällä https://www.klarna.com/fi/ehdot/

Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksien maksamisesta, voit olla yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/ tai puh. 09 425 99 771 (arkisin 8-18).

 

7. Yhteystiedot

Tukku-Immonen Oy
Koneistajantie 4
06450 PORVOO

Puh. 020 743 3300 (ma-pe 8-16)

sähköposti: sales(at)tukku-immonen.com